Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
března

Noc reklamožroutů

Premiere Cinemas

zpět na výpis akcí
 

Nová kolekce nejlepších reklam z celého světa!

Datum:22. 03. 13
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina, zábava| zábava - ostatní

Nejzábavnější reklamní show opět na velkých plátnech!

V programu show jsou zařazeny nejlepší reklamy z celého světa. Chytré, inteligentní, exotické, ale také kontroverzní podpásovky či historické spoty (letošek se pyšní speciálním blokem reklamy ze 60. let) představují různorodost a módní trendy blýskavého světa reklamy.

V kolekci to nejlepší z britské reklamy, Rumunská sekce, ulítlá japonská reklama, velký soubor reklamy AXE, inspirace STAR WARS, první chlupaté auto na světě, nejnovější reklamy CHANEL a ARMANI nebo peruánská čokoláda CUA-CUA.

Reklamní show NOC REKLAMOŽROUTŮ ovšem není jen nepřetržitý proud reklamních spotů. Již tradičně je připravena spousta doprovodných akcí, vystoupení DJ, speciálních nabídek a firemních reklamních stánků.

Premiere Cinemas
Tel:
Švehlova 1391/32
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: