Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
března

Designblok Premier Fashion Week

Designblok

zpět na výpis akcí
 

Jarní Designblok Premier Fashion Week představí nové kolekce českých i zahraničních designérů a návrhářů.

Začátek:20. 03. 13
Konec:24. 03. 13
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|design, galerie, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Designblok Premier Fashion Week se nebude letos konat jen v rámci podzimního Designbloku, ale představí se i na jaře. 

Jarní Designblok Premier Fashion Week představí kolekce formou showroomů, respektive salónních módních přehlídek jednotlivých značek a návrhářů.  Tento nový způsob prezentace, který je v zahraničí zcela běžný, umožní v intimním prostředí prestižní galerie Křehký seznámit klienty s novou kolekcí.

Součástí bude i nedělní pop-up shop 24. 3., který bude otevřen veřejnosti od 13:00 do 18:00 a kde si lze představené kolekce i koupit.  
 
Své kolekce na jaro / léto a preview kolekce na podzim / zima zde představí česká designérská špička jako Liběna Rochová, Hana Zárubová či Pavel Ivančic, který na podzimním Designblok Premier Fashion Weeku zazářil se svou vůbec první pánskou kolekcí.

Pro podzimní prezentaci v rámci Designblok Fashion Talent Cards se také s novými kolekcemi představí čtveřice mladých módních designerů Monika Krobová, Tereza Ujevičová, Karolína Juříková a Eliška Kuchtová. 
 
Více informací a kompletní program najdete zde

Designblok
Tel: +420 267990545
Osadní 35
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: