Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
února

Let it roll Winter 2013

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Zimní edice festivalu Let It Roll se po roce vrací na Výstaviště v Praze Holešovicích.

Začátek:15. 02. 13
Konec:16. 02. 13
Čas:20:00 - 07:00
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| zábava - ostatní

Na třech stagích se představí více než 20 zahraničních drum&bassových a dubstepových DJs.  

Hlavní stage ve velké hale Křižíkových pavilonů se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Představí se na ní majitelé labelu Matrix & Futurebound, dále ShockOne, Smooth, Inside Info, nováčci Six Blade, dříve Mattix & Futile, a svým hlasem celou show podpoří MC Felon. Jako speciální host vystoupí na Viper Recordings stagi Sub Focus. 
Druhá, tvrdší a temnější, stage ponese logo nějvětšího drum&bassového serveru na světě - Drumandbass Arena. Své DJ umění a aktuální tracky zde předvedou Break, Prolix & MC Coppa, Mefjus, Gancher & Ruin, Disaszt a český Forbidden Society. 
Třetí halu rozduní pomalejší tempo dubstepu a electra, vše pod hlavičkou anglického dubstepového serveru GetDarker, kterou bude reprezentovat její zakladatel Darkside. Jeho hosti jsou neméně zvučná jména světového dubstepu - Emalkay, Icicle a Koven. 

Standardní vstupné 600 Kč + poplatky
VIP vstupné 900 Kč + poplatky

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: