Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Restaurace Na Kopci

Praha 5, K Závěrce 2774/20, 15500

zpět na výpis
Tip
   
Restaurace Na Kopci

Příjemná rodinná restaurace nabízející speciality francouzské a české kuchyně v zajímavém nekuřáckém prostředí.

Telefon:251553102
Kategorie: gastro|restaurace

Rodinná restaurace Na Kopci podává speciality francouzské a české kuchyně, které vládně šéfkuchař Petr “Vlčák” Vlk. Restaurace své hosty vítá v originálním, přátelském a nekuřáckém prostředí. Přijďte ochutnat naše čtyřchodové degustační menu s výběrem z aktuálního stálého sezónního menu či jednu z našich stálic jako například tatarák.

Prestižní gastronomický průvodce Michelin Main Cities of Europe 2015 udělil naší restauraci Michelin Bib Gourmand 2015. Toto ocenění ve zkratce znamená, že jsme se zařadili mezi restaurace nabízející vynikající jídlo za rozumné ceny. 

Přijďte si pochutnat na vynikajícím jídle! Najdete nás 5 minut od Anděla, nebo metra Radlická, BUS 231. Z Knížecí (metro Anděl) do stanice Kesnerka.

K Závěrce 2774/20
Praha 5, 15500
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: