Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

U Bukanýra House Boat Music Bar

Praha 1, nábřeží L. Svobody, 110 00

zpět na výpis
   
U Bukanýra House Boat Music Bar

House Boat Music Bar

Telefon:777221705
Kategorie: kultura|kinazábava|party a kluby

Houseboat U bukanýra je díky svému umístění v centru Prahy, příznivým cenám na barech, kvalitnímu soundsystému a vstupnému zdarma velmi vyhledávaným místem pro zábavu nejen pro mnoho Čechů, ale také pro spoustu zahraničních návštěvníků hlavního města. Příjemným zjištěním pro všechny hosty je také krátká vzdálenost od nejznámějšího pražského klubu Roxy.

Na lodi si v této době můžete poslechnout spousty stylů jako například house, tech house, deep house, electro, minimal, drumandbass, breakbeat, progressive house, break funk, nu jazz a mnoho dalších.

Filmové a hudební léto na Bukanýru: pravidelně každou středu filmová projekce (start 21:30) a každou sobotu živá vystoupení kapel (start 20:00) 
Vstupné vždy zdarma!!!

Program najdete zde.

 

nábřeží L. Svobody
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: