Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ultraant

Praha 1, Týnská 17, 101 00

zpět na výpis
   
Ultraant
Telefon:776802588
Kategorie: sport|adrenalin sporty

Ultraant leží v centru Prahy, asi 200m od Staroměstského náměstí v ulici Týnská, č. 17. 

Jedná se o jednu z nejstarších lezeckých stěn v Praze - funguje již od roku 1998. Maximální výška stropu je 7m. Nabízíme lezení s lanem a po roce 2012 je zaměření na velké množství boulderů 5-ti druhů obtížností. Cesty se pravidelně obměňují. Dopadiště je po celé cca 100m2 ploše stěny.

Po REKOSTRUKCI 2012 je celková plocha stěn pro lezení asi 260m2. Raritou a exkluzivitou jsou zde 3 funkční naklápěcí stěny, kterými lze modifikovat obtížnost cest až o 2 stupně UIAA. 

Na stěně jsou posilovací prvky jako hrazda, kampus, žebřík. V půjčovně je možné vypůjčit vše na lezení. K občerstvení lezců slouží bar s různými pochutinkami, pivem Svijany 11° za 28,-Kč , wifi připojením, projekcí filmů s lezeckou tématikou.

Pořádáme lezecké kurzy pro děti i dospělé. Prostory lze pronajmout, jak pro lezení, tak pro různé akce, promítání, firemní programy.

Rádi Vás tu přivítáme!

Týnská 17
Praha 1, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: