Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Veletrh sportovních potřeb a vybavení.

Začátek:09. 05. 13
Konec:11. 05. 13
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: sport|ostatní

Sport Expo je prestižní prezentační výstava, kde hlavním důvodem účasti jak vystavovatelů, tak návštěvníků je sport, zábava a prodej/koupě sportovního vybavení. Zárukou návštěvnosti tisíců sportovců je tradiční osvědčená spolupráce se společností Prague International Marathon, s.r.o., hlavním partnerem veletrhu, který je organizátorem největšího běžeckého podniku v ČR, Volkswagen maratonského víkendu.

Sport Expo poskytuje zázemí pro registrace přímo ve výstavní hale a všech více než 15.000 závodníků tak den před závodem projde výstavou, aby si vyzvedli startovní číslo a startovní balíček.  

Kromě všudypřítomného běhu (oblečení, obuv a výživa pro běžce) nabízí veletrh návštěvníkům zajímavé prezentace i dalších populárních sportů, zejména outdoorových sportů, in-line bruslení, plavání, cyklistiky a fitness.

Atraktivní expozice světoznámých značek, bohatý doprovodný program a vysoká návštěvnost aktivních sportovních nadšenců spoluvytvářejí nezapomenutelnou atmosféru sportovního festivalu završenou víkendovým maratonským během. Výstava každoročně přiláká více než 30.000 aktivních sportovců z Česka i ze ahraničí.

Vstup zdarma!

Incheba Praha spol. ...
Tel: 220103112
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 17090
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: