Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jaký pán takový pes!

Datum:29. 04. 13
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: poznání|ostatní

Tento v Praze ojedinělý počin si bere za cíl, ve spolupráci s odborníky z řad kynologů a veterinářů, zprostředkovat majitelům psů informace o tom, jak se psem jednat, jak s ním žít a jak vidět svět psíma očima.

Jde o praktické výukové poradny, kdy zapojení odborníci, podnikatelé a chovatelé mají společný zájem – zpříjemnit vzájemné soužití a vylepšit pohled na chovatele psů v rámci jedné velké komunity, kde zdaleka ne všichni jsou „pejskařům“ nakloněni.

PSÍ ŠKOLKA, to jsou vždy 3 výukové lekce ve 3 dnech na 3 místech Prahy 14 zaměřené vždy na jedno konkrétní téma

Lekce budou probíhat během šesti týdnů, vždy od 17,00 do 18,30 hodin na stálých místech: V pondělí v centrálním parku poblíž polikliniky Parník (sídliště Černý Most I), v úterý v Hloubětíně – za bazénem vedle statku a ve čtvrtek – na travnatém prostoru nad konečnou metra Černý Most, mezi ulicemi Bryksova, Mansfeldova a Kučerova (sídliště Černý Most II).

Odborníci z řad kynologických společností nastavili program tak, aby byl zábavný i poučný, a to jak pro psy, tak pro jejich majitele.  Aby byli schopni žít bezkonfliktně pohromadě.

PSÍ ŠKOLKA je určena pro obyvatele MČ Praha 14, kteří psa již vlastní, ale třeba i těm, kteří o pořízení psa teprve uvažují.

Projekt PSÍ ŠKOLKA by byl pochopitelně nemyslitelný bez spolupráce s kynology z řad spolků a sdružení působících na Praze 14, kteří s jednotlivými tématy seznámí příchozí chovatele: Václav Sklenář z Kynologického klubu Kyje povede výuku o psím příslušenství a výživě. OVLADATELNOST je tématem Ilony Štekrlové ze ZKO Hloubětín a Renaty Hofmann z Agility, která má na starost též lekci věnované PSYCHOLOGII.

Lenka Šetková ze Psí školky Happy dog se bude věnovat tématu CESTOVÁNÍ SE PSEM. AKTIVITY a ZÁBAVU přiblíží Zuzana Rozová z OSA Hloubětín.

ÚČAST V PSÍ ŠKOLCE JE ZDARMA! Zájemce o účast v projektu se k ničemu nezavazuje a je zcela na jeho rozhodnutí, které lekce se zúčastní. Lekce totiž na sebe nenavazují! Pochopitelně může přijít na všechny.

Každý účastník minimálně 3 lekcí si odnese publikaci s odbornými radami a důležitými kontakty na kynology a veterináře. Na všechny pak čekají drobné dárky a razítko do legitimace účastníka PSÍ ŠKOLKY ☺

Pro kynology, spolutvůrce projektu, je PSÍ ŠKOLKA příležitostí, kde mohou viditelně zúročit své znalosti a šířit je dál. Možná pak vzroste členská základna kynologických spolků. A pro organizátora akce, tedy Úřad městské části Praha 14, bude PSÍ ŠKOLKA především užitečná a smysluplná aktivita, která snad napomůže snižování negativních dopadů chovu psů na území MČ.

Městská část Praha 14
Tel: 281005344
Generála Jarouška 34
Praha 9
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: