Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Trafo Gallery

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13, 17000

zpět na výpis
Tip
     
Trafo Gallery

Alternativní kulturní art centrum.

Kategorie: kultura|galerie

Od dubna 2016 Trafačka převzala nové výstavní a ateliérové prostory v Hale č. 14 a 18 v Pražské tržnici v Holešovicích, kde od září 2016 otevírá novou téměř 200 m2 velkou výstavní síň. V ateliérech zde působí Jan Kaláb, Jakub Nepraš, Tets Ohnari a Zdeněk Trs. Po úvodní skupinové výstavě čtrnácti umělců z blízkého okruhu s názvem Zmrdvýchvstání/Resurerection bude následovat sólo výstava Jakuba Janovského Silicon Family a následně instalace Marka Thera.

Trafo Gallery, která zůstává věrná svému původnímu názvu a ambicím, stejně tak i okruhu blízkých umělců, bude nadále reprezentovat a zastupovat silné talentované osobnosti nejen z generace svých zakladatelů, a to jak z Čech, tak i ze zahraničí.

Bubenské nábř. 306/13
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: