Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Alicia Keys - Girl On Fire - The Tour

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Čtrnáctinásobná držitelka Grammy Alicia Keys vydala své dlouho očekávané páté album "Girl on fire" a vyráží na koncertní turné!

Datum:12. 06. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

 

Prvním singlem z alba je stejnojmenná titulní skladbaGirl On Fire”, kterou Alicia živě představila na předávání MTV Music Video Music Awards. A již pár dní od ofi ciálního data vydání singl debutoval na 67. místě Billboard Chart HOT100.

Album “Girl On Fire” nabídne silné melodie i intimní balady, nazpívané zpěvaččiným typickým oduševnělým projevem s osobními texty.

Spojujícím prvkem všech skladeb na “Girl On Fire” jsou hlavně zpěvaččiny typické vokály a snadno rozpoznatelné piano, aranže jsou rozšířeny o silné bubny, elektrické zvuky, reaggae i soul, což dává albu propracovaný, moderně znějící sound.

Na desce se dále objevuje inspirativní mix bohatě znějících zvuků, které Alicia Keys zaznamenala při cestování po světě a následně použila při nahrávání v londýnském a jamajském studiu, zatímco základy alba byly pořízeny v jejím rodném New York City.

Vstupné: od 1090 do 1990 Kč

Live Nation
Tel: 266121122
Českomoravská 17
Praha 9
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: