Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

MFF 3Kino uvádí: Ederly

MFF 3Kino

zpět na výpis akcí
 
     

Zveme vás na projekci snímku Ederly, na kterém se budete moci setkat s kameramanem filmu Adamem Sikorou, držitelem mnoha cen včetně Českého lva!

Datum:25. 04. 17
Cena:120 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

"Ederly je místo, kde se zastavil čas a žije se tam na pomezí reality a snu."

Zveme vás na projekci artového snímku Ederly, jenž osciluje mezi komedií, absurdním dramatem a krimi, zabalený do nádherné černobílé kamery Adama Sikory, který se projekce osobně zúčastní spolu s producentkou filmu.

Hrdina filmu Slow přijíždí do městečka Ederly, kde má za úkol opravit oltář v místním kostele. Chlapec, kterého po příjezdu potká, mu však vyhýbavě odmítá popsat cestu na faru a jako místo, kde může přenocovat, mu ukáže nejbližší rodinný dům. V něm přebývá staromódní rodina, ve které je otec přesvědčen, že Slow je jeho starším synem, který se doma dlouhá léta neukázal. Když Slow konečně potká faráře, zjistí, že oltář je již dávno opraven. A aby toho nebylo málo, tak je hrdina filmu navíc obviněn z vraždy, jejíž vyšetřování vedou dva podivní policisté. Nový hraný film Piotra Dumaly, jinak především režiséra animovaných filmů, uvádíme po úspěšném uvedení na našem festivalu znovu, tentokrát v rámci cyklu 3Kino uvádí. Těšíme se na vás!

kino Atlas
Tel: +420 739334574
Sokolovská 371/1
Prague, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: