Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
července

Lou Reed - From Vu To Lulu

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

Lou Reed se vydal na evropské letní turné, které nazval „FROM VU TO LULU“.

Datum:04. 07. 12
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika

Po vřelém přijetí Reedova společného alba s legendární Metallicou se Lou Reed vydává na evropské letní turné, které nazval „FROM VU TO LULU“. Turné začne v Lucemburku ve středu 6. června a zahrnuje kromě pražského koncertu i několik proslulých festivalů včetně slovenské Pohody. Kromě toho se uskuteční i několik samostatných koncertů ve Francii, Holandsku, Belgii, Dánsku a Německu. Kapela se představí v pětičlenné formaci: Lou Reed, Tony ‘Thunder’ Smith (bubny), Rob Wasserman (basová kytara), Kevin Hearn (klávesy) aAram Bajakian (kytara) a odehrají kanonádu písní sahajících od dob Velvet Underground až k Reedově nedávné spolupráci s Metallicou na albu LULU.

ARCHA+
Tel: 221 716 111
Na Poříčí 26
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: