Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
července

Parkway Drive + Veil Of Maya + Antagonist

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Metalcorový koncert!

Datum:05. 07. 13
Čas:19:00 - 22:30
Kategorie: kultura|koncerty

Letní festivalové období tradičně zpestřují klubové koncerty hudebních es, které se tou dobou potloukají po Evropě. Jedním z nich bude i pražské vystoupení populárních Australanů PARKWAY DRIVE, kteří se představí 5. července v Praze v Paláci Akropolis. Jako support se dále představí americké formace VEIL OF MAYA a ANTAGONIST. Vstupenky jsou již nyní k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. 

Australané PARKWAY DRIVE se v současnosti mohou pochlubit dvěma privilegii. Za prvé jsou hudebně jednou z nejzajímavějších kapel na současné metalcoreové scéně a za druhé jsou, díky svému přirozenému a přátelskému projevu, jejím možná nejpopulárnějším uskupením. To vše pak logicky vyúsťuje ve fakt, že jejich koncerty momentálně přitahují stovky a tisíce natěšených fans, Prahu nevyjímaje.

Zhruba rok od svého památného pražského koncertu se PARKWAY DRIVE vrací zpět na místo činu a vy byste u toho neměli chybět!

 

Vstupné: 450,– Kč v předprodeji/ 490,– Kč na místě.

 

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: