Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

Sousedská slavnost Praha 10

sousedé Strašnice

zpět na výpis akcí
 
     

Srdečně Vás zveme na letní Sousedskou slavnost, která proběhne 8. června v parku před Strašnickým divadlem. Přijďte si vychutnat sobotní piknik, zahrát si například kroket, poznat své sousedy nebo vyměnit nepotřebné věci na bleším t

Datum:08. 06. 13
Čas:14:30 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní

Uvařte, upečte nebo připravte něco dobrého a přineste ochutnat svým sousedům, pro nejchutnější či nejzajímavější pokrmy budou připraveny zajímavé ceny. Čekat na Vás bude také sousedský bleší trh, kam stačí přinést nepotřebné věci a vyměnit je za něco užitečného, bibliobus Oskar městské knihovny, stánek Světa deskových her a v závěru večera venkovní projekce dokumentu Z popelnice do lednice.

Děti se mohou těšit na soutěž v malování, divadelní představení Vivat Kompostela i na hravou dílnu, kde si vyzkouší, jak se sází rostliny a dozví se něco o jejich pěstování.

A pokud si chcete prostě jen užít volné odpoledne, přijďte si posedět v parku a dát si něco dobrého. K zapůjčení budou připraveny deky, hry a spousta dalšího.

Akce vzniká díky finanční podpoře programu Vpohybu Nadace Vodafone ve spolupráci s MČ Prahy 10.

https://www.facebook.com/Sousedská-slavnost-Praha-10

 

sousedé Strašnice
Tel: 737703306
Solidarity 1986/53
Praha, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: