Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
května

Free Fest Troja 2013

Loděnice

zpět na výpis akcí
 

Hudební festival, letos zaměřený na propojení jazzu a hip hopu.

Datum:11. 05. 13
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba

Free Fest Troja se tradičně zaměřuje na hledání neobvyklých souvislostí mezi hudebními styly a žánry. Hudba, která se přirozeně proměňuje – „zní jinak a přitom blízce“ – to je základní charakteristika všech účinkujících.

Festival zároveň aktivně vstupuje do tvůrčího procesu prostřednictvím festivalových Electric Jam Bandů, v nichž se setkávají umělci ze světa elektronické taneční hudby a hráči z jazzového břehu, aby společně rozšiřovali hudební řečiště.

V roce 2012 se festivalu povedlo poprvé do České republiky dostat francouzskou elektro-swingovou senzaci Caravan Palace, kdy se počet návštěvníků oproti předešlým ročníkům ztrojnásobil. 

Letos se festival zaměřuje na propojení jazzu a hip hopu a návštěvníci budou mít jedinečnou možnost užít si několik premiérových vystoupení nových kapel právě na Free Festu Troja 2013.

Podrobný program naleznete zde.

Vstupné zdarma!

Loděnice
Tel: 733 567 182
Vodácká 8
Praha 7, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: