Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
června

CocoRosie - Tales of a GrassWidow

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

Americké sesterské duo, které si pohrává s hip-hopem i operou, uvede 19. června v Divadle Archa své nové album Tales Of A Grass Widow. Kapela se v Praze objeví po necelém roce, kdy v Arše předvedla jeden z nejžhavějších večírků loňské

Datum:19. 06. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty

VSTUPENKY: předprodej 490/na místě 590 | v prodeji online, v pokladně divadla a v sítích Ticketpro a Ticketportal.

CocoRosie do Prahy přivezou svou zcela novou, pátou řadovou desku, která vyjde na konci května. Hudební sesterský dialog vznikl ve spolupráci s islandským skladatelem Valgeirem Sigurðssonem za účasti řady hostů. Jedenáct nových skladeb slibuje odvážný mix elektroniky a organických zvuků, které mají evokovat futuristickou atmosféru návratu k přírodě. Nechme se překvapit.

Mistryně znepokojivých kontrastů, sestry Sierra a Bianca Casady, obratně splétají své „divnofolkové“ melodie. Snové plochy se rozplývají v drum´n´bassových rytmech, záchvěvy folku střídá svižné disko, operní popěvky doznívají v elektronickém příboji. Americké průkopnice freakfolku, zahájily svoji společnou hudební dráhu po mnoholetém odloučení v roce 2003. Formace bravurně těží z kontrastu svých hlasových projevů - Sierra, disponující operním hudebním vzděláním doprovází své party hrou na harfu, zatímco Bianca - mnohostranná popová vokalistka ležérně překračuje hranice zpěvu, zvířecí mluvy i pro ni typického kňourání.

ARCHA+
Tel: 221 716 111
Na Poříčí 26
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: