Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

Blink Excelent vol. 3

Klub Blink Excelent

zpět na výpis akcí
 

40 interpretů z Evropy i ČR v Holešovické tržnici!

Začátek:11. 04. 13
Konec:20. 04. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Pop-up klub Blink Excelent zavítal do pražských Holešovic poprvé na začátku roku 2012 a okamžitě si získal srdce lidí, kteří hledají nové prostory – ať už ve městě či v hudbě a výtvarném umění. Navazuje na evropský trend, přicházející z Londýna, Paříže či Berlína, kdy hudební promotéři i například sousedské komunity znovu objevují možnosti, které rozsáhlé industriální prostory ve velkých městech nabízejí. 

„Město je jako živoucí organismus – sice možná na jednom místě odumře, zůstane tam pahýl v podobě opuštěné budovy, ale stačí počkat na další jaro a na pahýlu vyrazí nové výhonky,“ doplňuje Jakub Vedral. „A tak se na jaře 2013, od 11. do 20. dubna můžeme těšit na sedm dní v unikátním prostředí, na zážitky, které jsou sice „na pár mžiků oka“, ale zůstanou ve vás nadlouho.

Jako hlavní hvězdu programu se podařilo organizátorům domluvit na 18. dubna vystoupení legendárních amerických raperů ONYX. Skupina, která od roku 1995 ve složení Fredro Starr, Big DS a Sticky Fingaz formuje pravověrný hip-hop nikdy obrazně nevystoupila z každodenní reality brooklynské čtvrti Queens, odkud pocházejí. A přesně taková je jejich hudba. Plná města, jeho urban folkloru, boje i soužití. Syrové prostředí industriální haly slibuje v kombinaci s ONYX excelentní zážitek, který doplní stálice slovenské i české hip-hopové scény MOJA REČ.

12. dubna - Freaky Fashion Parade

Městskou lyriku představí na koncertu 17. dubna i rakouští beatboxeři BAUCHKLANG, kteří si získali již několikrát srdce českých diváků. „Břišní zvuky“ jak zní doslovný překlad jejich názvu je přiléhavý – k vytvoření plného zvuku, který tvoří iluzi mnohačlenné kapely jim stačí mikrofon a jejich ústa. Spolu s Bauchklang se představí i zástupci metropolitní hip-hop scény – pražský Američan Nironic s formací Lost Souls (C.Monts, Johnny Youngblood, Koogee). 

Blink Excelent přinese i oblíbenou silent party v podání djs Radia 1, zahájení českého kola celosvětové ilustrátorské soutěže Secret Walls a řadu českých i zahraničních interpretů – počínaje Vložte Kočku, přes Bruna Ferrari až po britského elektro producenta Sama Vandala. 

Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti Ticketstream, kompletní program pop-up klubu Blink Excelent najdete na www.klublink.cz.  

Klub Blink Excelent
Tel:
Jateční 33
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: