Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
května

The Australian Pink Floyd Show

Sportovní hala FORTUNA

zpět na výpis akcí
 

Nejslavnější tributní kapela The Australian Pink Floyd Show se po roce opět vrací zpět do Evropy! Po loňském fenomenálním úspěchu přivězou do České republiky zcela novou show Eclipsed By the Moon Tour 2013!

Datum:10. 05. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

která připomene 40. výročí vydání legendárního alba „The Dark Side Of The Moon“. Fanoušci legendárních Pink Floyd budou moci tuto novou show zhlédnout hned třikrát – v Praze, v Brně a v Ostravě. 

The Australian Pink Floyd Show svou novou show oslaví kultovní album „The Dark Side Of The Moon“. V průběhu dvouhodinové show zazní i další klasické skladby Pink Floyd z mnoha jejich alb. Chybět nebude legendární „The Great Gig In The Sky“, „Us And Them“ ani dva singly z alba Dark Side of the Moon „Money“ a „Time“. Právě toto album je nejúspěšnějším albem Pink Floydů s více jak 50 milióny prodaných kopií po celém světě. Na předních příčkách hitparád se udrželo neuvěřitelných 741 týdnů, od roku 1973 do roku 1988, déle než jakékoliv jiné album v historii.

„Album The Dark Side of The Moon je právem považováno za jedno z nejlepších alb všech dob. Hrát písně z tohoto alba, je jako hrát moderní klasickou orchestrální hudbu. Snažíme se věrně nastudovat každý detail písní, jak jen to jde.“

Steve Mac, zpěvák a kytarista The Australian Pink Floyd Show

The Australian Pink Floyd Show nejsou pouze tributní kapelou legendárních Pink Floyd. Jak napsal deník The Times, „jsou jako skuteční Pink Floyd“. Kapela věrně zachycuje jak atmosféru, tak samotný zvuk. Fanoušci si tak budou moci opět vychutnat mistrovskou show plnou floydovských melodií, show plnou laserů, videí a efektů.

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: