Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
ledna

Salon VERNON

Galerie Vernon

zpět na výpis akcí
 

Tak trochu jiný salon – výstava „Salon Vernon“ vás zkrášlí i uvnitř! Srdečně vás zveme do našeho nového salonu krásy, který bude slavnostně otevřen od 30. 1. 2013.

Začátek:30. 01. 13
Konec:23. 03. 13
Čas:18:00 - 18:30
Kategorie: kultura|galerie

Používáme pouze vysoce kvalitní ”kosmetické přípravky jak tuzemské výroby tak mezinárodně uznávaných značek z Itálie, Španělska, Rakouska, Německa, sousedního Slovenska či vzdálené Argentiny a USA.

Koncepcí po vzoru pařížských uměleckých salonů Galerie Vernon v podstatě realizuje vizi, kterou od počátku své existence hlásá – tedy postavit světové a české umění vedle sebe jako rovnocenné partnery a hledat spojení mezi umělci, kteří se nemuseli nikdy potkat, a přesto je něco spojuje. 

Mnozí z představovaných umělců se již etablovali na mezinárodní scéně, jsou mezi nimi tací, kteří se vyhranili v jedné umělecké linii, jsou mezi nimi ale i neúnavní experimentátoři.

Z české a slovenské kotliny k nim patří Jana Farmanová, Linda Čihařová, Michal Škoda, Jan Mikulka, Petra Gupta-Valentová, Petra Polifková, Robert Šafarčík nebo Tomáš Lahoda. Ze zahraničních pak Andrea Bianconi, Andreas Kopp, Andreas Holzknecht, Daniel González, Giuliana Cunéaz, Kit Reisch, Lluís Lleó, Simone Fugazzotto.

Vernisáž ve středu 30. 1. 2013 od 18 hodin proběhne za účasti slovenské malířky Jany Farmanové, která zde společně s kunsthistorikem Petrem Vaňousem pokřtí svou monografii vydanou ve spolupráci slovenské Galerie Krokus a nakladatelství Slovart.

Zaručujeme estetický zážitek, jaký v jiném salonu nezažijete.

Galerie Vernon
Tel: +420 773 915 501
U Průhonu 466/22
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: