Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cukrárna Saint Tropez

Praha 1, Karmelitská 20, 118 00

zpět na výpis
   
Cukrárna Saint Tropez

Cukrárna Saint Tropez je pokračovatelem 80-leté cukrářské rodinné tradice.

Telefon:603 333 338
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Hlavním pilířem cukrárny Saint Tropez je špičková původní cukrařina a suroviny nejvyšší jakosti. Tradiční české a francouzské zákusky jsou vyráběny dle receptů, podle kterých vyráběl již Vilém Nosál ve 20. letech minulého století. Kromě úžasných dortů je cukrárna proslulá i svými čokoládovými výrobky. Spolupracuje s nejlepším producentem čokolády na světě, společností Valrhona,  a jako jediná cukrárna v Česku se pyšní titulem Valrhona Expert (takový čokoládový Oscar).

Saint Tropez pořádá pod taktovkou mistrů cukrářů také kurzy pro veřejnost v českém i anglickém jazyce. Vedle mnoha kurzů se můžete například přihlásit i na kurz oblíbených macronek nebo čokoládových pralinek.

V roce 2012 cukrárna obdržela titul Absolutní vítěz v kategorii cukrárna roku pro celou ČR a Moravu. Je také držitelem českého rekordu v podobě největší čokoládové tabulky, která kdy byla v Čechách vyrobena – vážila celých 360 kilogramů. 

Cukrárna, jak ji známe dnes, se do ulice Karmelitská 376/20 přestěhovala v únoru 2020.

O chod cukrárny a výrobu se stará paní Michaela Nosálová, která se za léta učení stala také šéfcukrářkou francouzské cukrařiny. Obchod společně zajišťují Jiří Nosál a Lukáš Otys. Lukáš má pod palcem také marketing a PR. Rodina Musso, která se vrátila do svého rodného města Fréjus, je stále s námi v blízkém kontaktu. Vymýšlíme společně nové produkty a přicházíme s tradičními i novými recepturami.

Otevírací doba

Po – Pá         8 –18 hodin

So – Ne         9 – 18 hodin

Karmelitská 20
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: