Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Chefparade

Praha 7, Bubenské nábřeží 306/13, 17000

zpět na výpis
Tip
     
Chefparade

Holešovice, Žižkov a Statek v Sukoradech. Neodolatelné chutě a mnohem více, to je CHEFPARADE, největší škola vaření v České republice.

Telefon:739451492
Kategorie: gastro|kurzy vaření

Škola vaření Chefparade – to je:

  • 3 pobočky - Holešovice a Žižkov a Statek v Sukoradech

  • více než 130 000 lidí na kurzech vaření pro děti i dospělé

  • 15 let tradice (1.kurz se uskutečnil v září 2007)

  • více než 27 000 uspořádaných firemních akcí, outdoorů, soukromých párty či narozeninových oslav, kurzů vaření pro děti, dospělé a turisty

  • zabezpečení cateringu pro akce od 1 do 200 lidí

  • 3 samostatné prostory s 3ti kuchyňskými studii, o rozloze více než 700 m2

  • Statek s vařením pod širým nebem nedaleko Mladé Boleslavi

  • naše vlastní Chefparade kuchařka v nákladu 2000ks

  • 3 země: Česko, Slovensko, Maďarsko

Škola vaření Chefparade vznikla v roce 2007 a od té doby přinášíme lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečných zážitků a příjemně stráveného času. Nabízíme kurzy vaření, teambulidingové akce, pronájmy, akce pro děti, vaření pro turisty a k tomu nadšení přinášet stále něco nového. 

Kurzy vaření - zde si svůj kurz vaření nalezne každý, od začátečníků po pokročilé, malé i velké, mladé nebo i ty starší.

Abychom uspokojili jakékoliv požadavky našich klientů, spolupracujeme v našich 3 studiích jen s opravdovými profesionály, většinou šéfkuchaři známých pražských restaurací, které doplňují mladí a flexibilní pracovníci.

Vybírat lze ze široké škály kuchyní - od kuchyně asijské (včetně sushi), přes evropskou, nejoblíbenější je samozřejmě italská a francouzská, až po americkou. Nebo kdo by odolal šťavnatému steaku či sladkým makronkám? Nezapomínáme ani sezonní záležitosti nebo v teplých měsících oblíbené grilování. 

Poradíme také, jak vybírat ty správné, kvalitní a čerstvé suroviny a doporučíme i, kde tyto suroviny pořídit.

Kurzy vaření pro děti 

Výborný způsob, jak strávit se svými dětmi aktivně společné chvíle. Odměnou vám bude nejen dobrý pocit, ale hlavně radost v očích vašich dětí.

Kurzy vaření pro turisty

Jak nejlépe poznat kulturu cizí země? No přeci skrz jídlo. Turisté se u nás naučí vařit tradiční 3chodové menu od bramboračky, přes svíčkovou až po domácí štrůdl. Ještě před tím absolvují turisté market tour po Holešovické tržnici, při které je kuchař seznámí s lokálními surovinami, zastaví se s nimi na ochutnávky a společně nakoupí čerstvé ingredience, ze kterých pak společně uvaří tradiční české menu.

Kulinářský teambuilding

Jedinečný koncept firemní akce, který přináší unikátní spojení společného vaření, osobního rozvoje a budování týmů. V Chefparade zajistíme akci až pro 180 osob, včetně doplňkového programu, hostesek, dárkových balíčků a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Soukromá párty

Pro veřejnost nabízíme také netradiční možnost, jak uspořádat soukromou párty, narozeninovou oslavu či se jen tak pobavit s přáteli při vaření, a to samozřejmě bez zdlouhavé přípravy a úklidu. Nebo se loučíte se svobodou? I pro vás připravíme nezapomenutelnou akci.

Pronájem prostor

Sháníte prostory, kde uspořádat speciální akci pro klienty či tiskovou konferenci? Nafotit fotografie či natočit video? Pak nabízíme též pronájem prostor s využitím WiFi připojením i projekčním plátnem.

 

Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: