Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Festival středomořských chutí a vůní 2013

Festival středomořských chutí a vůní

zpět na výpis akcí
 

Gurmánský festival pro milovníky středomořské kuchyně.

Začátek:06. 06. 13
Konec:09. 06. 13
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní

Po třech letech, kdy se Středomořských trh konal na Náměstí Republiky a Na Kampě, jsme se rozhodli vrátit opět na původní místo, kde samotný trh v roce 2008 začal: tedy jsme zpět na Ovocném trhu!!! Bez tramvají, bez auta, zkrátka jako uprostřed poklidné vesničky ve Středomoří, jen hudba, lohátka, dobrá nálada a… dobré jídlo.

Tento rok s radostí také přivítáme v našich řadách nové prodejce s kávovými specialitami, středomořskými burgery a také vůbec poprvé s lahůdkami z Libanonu či Slovinska.

Celkem tak bude 25 stánků nabízet produkty, které si můžete vychutnat jak přímo na trhu, tak také později doma, a to ze všech koutů Středomoří a především pak z Francie, Itálie, Španělska či Řecka.

Součástí festivalu bude i bohatý hudební program.

Přijďte a okuste už nyní svou letní dovolenou uprostřed Prahy od 6. do 9. června!

Vstup volný!

Festival středomořsk...
Tel: 227018484
Ovocný trh
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: