Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
srpna

Kreslířská soutěž RAW

360° Lounge Bar

zpět na výpis akcí
 

Výzva pro všechny designéry, grafiky a ůbec všechny. kdo rádi kreslí.

Datum:02. 08. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|design, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Toto kreativní klání je výzvou pro všechny designéry,  autory vinyl toys, komiksové kreslíře, grafiky, architekty či  animátory, kteří chtějí odborné porotě a publiku ukázat, jak se dokážou poprat se zadaným tématem. Jejich originální kresby jim díky této soutěži mohou pomoci se posunout zase o krok dál.

Utkat se zde mohou ti nejlepší z nejlepších ve shodném oboru, ale i napříč jednotlivými disciplínami. Díky RAW můžeme naživo vidět, jaké to je, když se prolnou různé tvůrčí oblasti.

Během 120- ti minut musí soutěžící na počítači zpracovat porotou zadané téma- a to po celou dobu před zraky několika stovek přihlížejících diváku a samotné poroty. Dovoleno je vše, co vede ke zdárnému výsledku- používat se mohou zdroje z internetu, písma, barva, rastry či fotky… Vítěz, kterého volí 4- členná odborná porota i diváci, získává cenu, která je nejen lákavá, ale i zajímavě variabilní.

RAW je zajimavá cesta, jak představovat veřejnosti nové kreativní tváře,  jejich práci, digitální nástroje…a proto se můžete těšit i na další večery, které budou v tomto duchu probíhat.  

360° Lounge Bar
Tel: 724872316
Panská 1308/9
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: