Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

3D Film Fest Prague

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

První 3D Filmový Festival v kontinentální Evropě.

Začátek:26. 04. 13
Konec:28. 04. 13
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní, vizuální umění poznání| ostatní,

V prostorách kina Lucerna a Hotelu Fusion otevíráme letos poprvé pod názvem 3D Film Festival Prague interaktivní prostor nejen pro 3D komunitu, ale i pro filmové fanoušky, vyznavače netradičních zážitků, milovníky technologií a všechny, kdo se chtějí ocitnout za hranicemi rutinní reality.

3DFF Prague je příležitostí pro zhlédnutí světových i českých děl vytvořených technologií 3D, setkání s jejich tvůrci a poznání všech forem umění třetí dimenze.

Kino Lucerna

Kromě promítání filmů, bude v projekčním sále probíhat řada přednášek, které mapují historický vývoj 3D technologie, současný stav i budoucí možnosti tohoto fenoménu.
Přednášky jsou zdarma a povedou je naši přední odborníci.

Mramorový sál Lucerna

Během celého festivalu je pro návštěvníky zdarma otevřen interaktivní 3D lounge, ve kterém si mohou na vlastní kůži vyzkoušet 3D videohry, herní konzole, televize, autostereoskopické monitory (bez 3D brýlí), cave – virtuální procházku například po Marzu, interaktivní podlahu a mnoho dalšího.

Hotel fusion

Každý večer Vás v Baru 360 Hotelu Fusion čeká jiný hudebně vizuální program.

Podrobný program festivalu naleznete zde

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: