Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
dubna

Festival Evolution

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Festival Evolution zastřešující pět souběžně probíhajících veletrhů - Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Esoterika a Inspirace.

Začátek:19. 04. 13
Konec:21. 04. 13
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|veletrhy


Největší tuzemský kontraktační a prodejní veletrh nabídne již po osmé novinky i zavedené produkty, které v tomto oboru fungují, ať jsou to biopotraviny či potraviny z ekologického zemědělství, ekologicky šetrné produkty, ale třeba i bylinné preparáty, potravinové doplňky a speciální výživa; hojně zastoupena bude kosmetika, drogistické zboží či textilní výroba.

Návštěvníci i vystavovatelé se mohou těšit na několik novinek. Původní veletrh zdravé výživy a zdravého životního stylu bude rozdělen na dvě části – Biostyl pro certifikované BIO produkty a veletrh Zdraví pro přírodní produkty, kvalitní regionální potraviny, zdravou výživu a zdravý životní styl. Letošní Ecoworld bude opět zaměřen na ekologické výrobky a služby, velký prostor bude jako vždy věnován neziskovým a zájmovým sdružením. Esoterika návštěvníky nechá nahlédnout do oblastí, které našemu životu dávají hlubší rozměr - alternativní medicína, relaxační a léčivé techniky, různé metody pro dosažení tělesné i duchovní harmonie, nové i tradiční směry terapie a poradenství. Osobní rozvoj, vzdělávací projekty a metody, ale také třeba aktivní odpočinek nebo získávání nových zážitků budou náplní veletrhu Inspirace.

Návštěvníci budou moci nejen nakupovat, ale také ochutnávat a vše vyzkoušet, atraktivní jsou předváděcí akce, autogramiády, ochutnávky či konzultace, lákadlem bývá poradenská zóna, která je zaměřena na praktické ukázky- z oblasti alternativní medicíny, zdravého života i z oblasti esoterické. 
Kromě široké nabídky produktů a služeb přinese Festival bohatý doprovodný program, návštěvníci se mohou těšit na přednášky, workshopy, výstavy, koncerty, ukázky zdravého vaření a cvičení, ochutnávky, odpočinkové zóny s kavárnami a čajovnami. Rodiny, které na veletrh vyrazí s dětmi, mohou využít dětské koutky s interaktivními programy.

V letošním roce budou doprovodné akce zaměřeny na nové přístupy k elementárním tématům života, velký prostor bude věnován dětem a přirozenému mateřství, výchově a vzdělávání. Jeden z programových bloků zacílí na zdraví – tělesné i duševní, další na kvalitu prostředí, ve kterém žijeme. 
Orientaci široké nabídky veletrhu návštěvníkům usnadní brožura 1. ČESKÝ PRŮVODCE ZDRAVÉHO A ALTERNATIVNÍHO ŽIVOTA, ve které jsou přehledně do kategorií rozdělené produkty a služby nabízené na veletrhu i chronologicky řazený doprovodný program, a kterou každý návštěvník obdrží zdarma.
Přijďte načerpat jarní inspiraci a nové nápady na unikátní přehlídku jedinečných přednášek a programů a využít atraktivní nabídku zboží a služeb!

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: