Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
dubna

Velká jarní cyklojízda

Auto*Mat

zpět na výpis akcí
 

Cyklojízda z náměstí Jiřího z Poděbrad na Nákladové nádraží Žižkov + koncert Please the Trees.

Datum:20. 04. 13
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Blíží se nám Velká jarní cyklojízda 2013. Že bude opravdu Velká, o tom není pochyb. Počty účastníků Velkých cyklojízd rok od roku stoupají spolu s růstem množství těch, kteří objevují kvality dopravy v sedle bicyklu. Pokoříme letos dosavadní rekordy?

Cyklojízda projede okolo Riegrových sadů, přes křižovatku „U Bulhara“, po magistrále okolo Národního muzea až na Nuselský most, po kterém se vrátíme zpět a pojedeme přes Náměstí Míru, Vinohradskou a Olšanskou ulici až do cíle.

TRASA je dlouhá kolem deseti kilometrů a po 15. hodině se po ní vydáme  pomalým tempem příjemným pro jezdce a jezdkyně všech kategorií, abychom kolem páté hodiny dorazili na Nákladové nádraží Žižkov. Až sem dorazí celá cyklojízda, proběhne již tradiční rituál zvedání kol nad hlavu.

V jedné z opuštěných hal Nákladového nádraží Žižkov, které je od 8. března definitivně kulturní památkou, nakonec proběhne afterparty jak se sluší a patří. Kromě samozřejmého občerstvení od sympatizantů Auto*Matu (moc děkujeme pivovaru Kácov, který nás podpořil) a spřátelených podniků bude probíhat vícero aktivit a prezentací spojených s městskou cyklodopravou, zlepšováním veřejného prostoru, Auto*Matem nebo se Žižkovem. Doprovázet je bude střídmá hudební produkce.

Kolem sedmé hodiny vystoupí kapela Frukshtuck, kterou od 20:00 vystřídá koncert kapely Please The Trees a závěrem večera provede Dj Gadjo.cz z Radia 1.

Auto*Mat
Tel: 212 240 666
Náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: