Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
května

Major Lazer / USA

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

V současné době Diplo spolupracuje s DJs Jillionairem a Walshem, především na svých živých vystoupeních!

Datum:14. 05. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby

Major Lazer byl původně projekt dýdžejů Dipla a Switche, kteří se však v roce 2011 rozešli. V současné době Diplo spolupracuje s DJs Jillionairem a Walshem, především na svých živých vystoupeních. Řádka hudebníků, se kterými však Diplo spolupracoval nebo jimž míchal remixy, je skutečně bohatá.

Zahrnuje například Thoma Yorka, La Roux, Santigold, Leftside, Amber Coffman, Elly Jackson, Beyoncé, No Doubt, Pusd and Shove, Busy Signal nebo Snoop Doga s jeho novým alter ego Snoop Lion, kterému chystá dlouhohrající album.

V září 2012 pánové oznámili, že mají připraveno své nové album. To by mělo pod názvem Free the Universe vyjít v únoru 2013. Již v říjnu vyrazil na severoamerické turné a na letošní rok si dal za cíl dobýt Evropu.

Major Lazer se tak 14.května představí publiku v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 490,- Kč

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: