Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Jameson Zone

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Oslavte sympatický irský svátek Sv. Patrika, který s radostí přijímají za svůj lidé po celém světě!

Datum:16. 03. 13
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

I Praha se v letošním roce zapojí do celosvětových oslav Jameson St. Patrick´s Live Celebrations v JAMESON ZONE v Praze v Dlouhé ulici. A stejně jako loni, kdy nebylo v pražském Roxy klubu k hnutí, rozjede se český mejdan v irském stylu – na ulici i v klubu.  

Hlavním hostem scény v Roxy klubu bude opět skupina Tata Bojs. Populární alternativní česká kapela, která  letos oslaví 25 let společného hraní to umí pěkně roztočit!

Atmosféru dotvoří řada špičkových DJs, mezi nimi například DJ Fatty M, DJ Lumiere a jeden ze základních pilířů taneční scény DJ Bidlo, který už dvacet let táhne do klubů tisíce fanoušků housemusic. Jeho house sety znají lidé téměř po celém světě.

Oslava sv. Patrika se bude konat na více místech v Dlouhé ulici, například Beer muzeum, kde pro vás bude hrát živá hudba (kytarista) a můžete potěšit své chuťové pohárky lahodným tastingem stařené whiskey Jameson. Dále se můžete těšit na legendární 2. patro nebo alternativní Nod.

A protože 17. březen je skutečně velkým dnem pro všechny Iry, ke svým tradicím se hrdě přihlásí i lahev irské whiskey Jameson, která pro tuto příležitost oblékne speciální etiketu z dílny světoznámého návrháře Davida A. Smith.  

Začínáme 16. března v pražském Roxy, takže 17. březen přivítáme o půlnoci a vychutnáme si ho již od prvních minut.

Vstupné 180 Kč.

Více informací zde.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: