Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hip Hop Subway Series

Praha, Praha,

zpět na výpis
no-image

Ukázka HIPHOPové kultury v metru zdravou a zábavnou formou JAMU!

Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Tato unikátní akce vznikla v NYC, kde jí i dodnes pořádá Kid Lucky (Pressident beatboy enterteimant). přivezl jí do celé EVROPY a u nás zakořenila! Jedná se jízdu metrem skupiny lidí, kteří presentují HipHopovou kulturu zdravím způsobem! Beatbox, freestyle a tanec a dokonce i hudební nástroje jsou na subway samozřejmostí! Samotný Jam, má vždy téma a celá skupina pokaždé cestuje v posledním vagonu! Celý Jam finišuje cypheringem bud na konečné nebo předem vybrané stanici, někde venku v okolí zastávky. U nás probíhá tato unikátní akce již dva roky a nesetkala se až na minimální vyjímky s neuspěchem či dokonce s odporem! Je zde jen jedno důležité pravidlo a to, že na Subway CHLAST nepatří! Jezdíme střízlivý abychom prezentovali a reprezentovali tím nejlepším možným způsobem!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: