Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Magnum Club & Restaurant

Praha 5, Štefánikova 18/25, 150 00

zpět na výpis
 
Magnum Club & Restaurant

Magnum Club & Restaurant se vyznačuje příjemnou atmosférou, výborným jídlem a pravidelnou večerní párty.

Telefon:273 134 910
Kategorie: zábava|party a klubygastro|restaurace

V klubové části se pravidelně odehrávají divoké taneční a tématické párty, speciální akce za účasti nejlepších českých i zahraničních DJ's, doprovázené poutavou video projekcí. Široká nabídka kvalitních drinků, skvělá hudba a příjemné prostředí vás během několika minut přenesou do světa ničím neomezené zábavy.

Magnum Club nabízí prostor pro konání různorodých eventů. (firemní večírky, narozeninové párty, svatby, rauty, koncerty, divadelní vystoupení, semináře, módní přehlídky, přednášky, konference, atd.) Tento jedinečný prostor tak splní očekávání každého zákazníka.

 

Prostory restaurace nabízí zákazníkům příjemné prostředí s kvalitní obsluhou a vytříbenou francouzskou kuchyní. Díky netradičnímu prosklenému řešení má zákázník možnost nahlédnout přímo do kuchyně samotné a pozorovat tak kuchaře při přípravách pokrmů.

Restaurace disponuje kapacitou 80 míst k sezení a je nekuřácká, takže si Vaše jídlo o to více vychutnáte. Šéfkuchař pravidelně připravuje polední obědové menu za přijatelné ceny. Prostor je vhodný jak pro oběd, romantickou večeři nebo důležité obchodní jednání.

 

Otevírací doba:

Po - Čt 11:30 - 03:00
Pá - So 11:30 - 05:00
Štefánikova 18/25
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: