Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Flamenco s Rosou Olympií Estrella

Praha 8, Karlínské nám. 7, 18600

zpět na výpis
Tip
 
Flamenco s Rosou Olympií Estrella
Telefon:+420732984009
Kategorie: zábava|kurzy tancesport|tanec

Začínáme od 15. řijna, hodiny se budou konat každé pondělí a úterý. K dispozici jsou lekce pro všechnz úrovně tance a všichni jsou srdečně vitáni. Tanecní hodinz Rosy se nesou v přátelske atmosféře, povzbuzují a motivují učení v lásku k tanci, pohybu, technice a uvědomění si sama sebe. Pozitivní týmová práce a zábava jsou jádrem každe lekce.

PONDÉLÍ 18:00-19:00 - Úvod do flamenca Je kury pro ty, kteří flamenco ještě nidky netančili. 19:00-20:00 - Flamenco Začátečníci - Romance y Jaleo Kury určený těm, kteří již mají základní o flamencu, během lekcí se bude vyučovat i choreografie.

ÚTERÝ 19:00-20:00 - Flamenco pro mírně pokročilé a pokročilé - Tarantos/Mariana y Rondeña zde uvítáme všechny, kteří si již osvojili techniku flamenca a kompoyice tance, bude vzučována choreografie, technika tance a kroků, otočkz, tanec na zpěv 20:00-21:00 - Soudobé flamenco - otevřené lekce Odkrzjí flamenco v soudobém kontextu, bude vyučována choreografie flamenca a současného tance, jsou vítáni účastníci.

Karlínské nám. 7
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: