Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Exit-us Chmelnice

Praha 9, Sokolovská 195, 19000

zpět na výpis
 
Exit-us Chmelnice
Telefon:602279589
Kategorie: zábava|party a kluby

Rock metalový klub Exit-us, který je volným pokračovatelem dnes již legendárního Junior klubu Chmelnice, následně klubu  Exit Chmelnice, ve kterém měli posluchači možnost vidět mnoho skvělých zahraničních skupin a zpěváků.

V nastolené cestě budeme nadále pokračovat a věříme, že si najdete cestu i do nových prostor, které se nacházejí na Sokolovské 195 , hned vedle divadla Gong na Praze 9.

Klub nabízí prostory složené ze dvou pater, kde najdete v horním patře pivnici pro zhruba 150 lidí, v dolním patře koncertní  sál pro 200 lidí, samozřejmostí je příjemná obsluha v obou patrech.

Vítáme též hudební skupiny různých stylů od poprocku až k různým odnožím extrémního metalu, které by si v našem klubu chtěly zahrát nebo koncert případně uspořádat. Informace, na koho se obrátit najdete v sekci „Kontakty“.

Věřím, že se vám bude u nás líbit stejně tak jako tomu bylo v klubu Exit Chmelnice.

Sokolovská 195
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: