Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Leviathan Dragons

Praha 4 – Hodkovičky, V Náklích 445/1a, 147 00

zpět na výpis
Tip
 
Leviathan Dragons

Sportovní tým zasvěcený (nejen) dračím lodím. Každý, kdo by měl zájem o tento úžasný sport, je vítán. Přijďte si s námi zkusit zatrénovat!

Kategorie: zábava|sport|adrenalin sporty, vodní sporty

Náš klub byl založen 26. května roku 2016 skupinkou zkušených a závody protřelých nadšenců, které spojovala jak potřeba usedat společně coby závodní posádka do jedné lodě, tak akutní absence platformy, na které by mohli realizovat své sportovní cíle a vize.

Ač jsme klubem sportovním, zaměřeným především na účast v závodech, čemuž odpovídá i standard našich tréninků, vedených zkušeným trenérem, jsme otevřeni každému, kdo by měl zájem si náš sport zkusit, kdo se chce čas od času protáhnout a dopřát si trochu toho pohybu, jakož i tomu, kdo se chce prostě jenom pořádně zasmát.

V Náklích 445/1a
Praha 4 – Hodkovičky, 147 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: