Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kino Music Club

Praha 18, Cukrovarská, 82/51,

zpět na výpis
   
Kino Music Club

Hudební klub v Praze - Čakovicích s živou muzikou různých žánrů.

Telefon:+420 603 467 654
Kategorie: zábava|party a kluby

Kino Music Club je hudební klub, který se nachází v srdci Čakovic na okraji Prahy a soustředí se na co možná nejširší spektrum hudebních žánrů. Naším hlavním cílem je pro každého bez ohledu na věku vytvořit příjemné prostředí k poslechu muziky nad sklenkou lahodného nápoje.

Trocha dějepisu
Prostor, ve kterém se nachází klub, byl postaven pradědou nynějšího majitele jako taneční sál a místo pro hudební a divadelní představení. Sál byl uveden do provozu v červnu 1928. V době komunismu se prostor předělal na kinosál. Po změně režimu až do současnosti se funkce tohoto místa několikrát změnila (diskotéka, ateliér, sklad,…). A dnes po téměř 90 letech se vrací ke svému původnímu účelu. Název klubu asi není třeba více objasňovat.

Co může Kino Music Club nabídnout?
Jak podporu pro nové začínající kapely, tak zázemí pro zkušenější hudebníky.
Klub má k dispozici velký sál pro vystoupení a koncerty a menší sál pro oslavy nebo uzavřenou společnost. Lze uspořádat širokou škálu kulturních akcí nebo firemní meeting. Fantazii se meze nekladou.

Přijďte se přesvědčit, že Kino Music Club si zamilujete, protože lidi spojuje hudbou napříč generacemi.

Cukrovarská, 82/51
Praha 18
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: