Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
září

Balkan Bashavel | Stromovka

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Divoké křepčení v rytmech balkánské a cikánské muziky se opět odehraje na čerstvém vzduchu ve Stromovce.

Datum:02. 09. 16
Cena:od 149 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Roztančí vás oblíbené DJské duo MALALATA a jeho neméně oblíbení hosté – pražská kapela Mr. Loco, DJ Dr. Balkan ze slovácké Bassta Fidli Crew a pražský DJ Le Petit Nicolas.

MALALATA (SK)
MALALATA je synonymem pro jedinečnou fúzi balkánských beatů, mexické cumbie a karibského reggae. Každé vystoupení DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod taktovkou MALALATA pulzovala nejen středoevropská města, ale i Berlín, Vídeň, Antverpy, Vilnius či Valletta. Jeho rytmy rozhýbaly i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, United Islands, Grape či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

MR. LOCO (CZ, live)
Multinárodní kapela založená koncem roku 2010 kolem frontmana Filipa Flussera. Originálním způsobem kombinuje balkánský folklór okořeněný prvky latiny, reggae, ska i hip hopu. Její echovou sekci reprezentuje peruánský multiinstrumentalista Vlado Urlich (trubka, kena a klávesy). Na basu a kontrabas hraje mexický harcovník Luis Franco. Rytmickou sekci doplňuje zkušený mexický bubeník Omar Rojas a na perkuse neméně zdatný Carlo Zegarra. Tato horkokrevná banda vás nabije pozitivní energií a s lehkostí na vás přenese letní pohodovou atmosféru.

DR. BALKAN (CZ, Bassta Fidli Crew)
S terapií balkánskými rytmy napomůže Dr. Balkan – člen slovácké audiovizuální grupy Bassta Fidli Crew. Láska k folklornímu ornamentu a tradiční muzice ho dovedla ke zkoumání fúzí folklórů Evropy se elektronickými zvuky. Styly jako folkstep a baltik bass doplňuje v setech o tradiční cimbálové a balkánské songy. Čekejte nečekané a slyšte neslýchané!

LE PETIT NICOLAS (CZ)
Šikovný DJ z Prahy. Nový talent na české balkan beats scéně. Tradiční balkánské dechovky od něj nečekejte, je totiž průkopníkem moderních fúzí balkánských rytmů s dalšími hudebními žánry.
 

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: