Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Zažít město jinak

Auto*Mat

zpět na výpis akcí
 

Ožijte svou ulici a poznejte sousedy.

Datum:17. 09. 16
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 23:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

17. září se veřejná prostranství Prahy i ostatních měst opět promění v jeviště plné kultury, soutěží, her, domácího jídla a pití, poznávání či klábosení. Hádáte správně, chystá se 11. ročník sousedských slavností Zažít město jinak.

Ulice, parky, náměstí či plácky po celých Čechách si už po jedenácté vezmou do parády místní obyvatelé a organizace a na jeden den jim vdechnou více života, přátelskosti a pohody. A že budete mít z čeho vybírat - sousedské slavnosti se letos odehrají už na 71 místech v Praze a 18 dalších městech. Na Zažít město jinak, které je otevřené všem generacím, můžete poznat své sousedy, blízké podniky a jejich majitele, vyzkoušet si nové věci nebo se prostě bavit. Tak přijďte posousedět!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: