Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

Čarodějnický rej v Aquacentru Šutka

Aquacentrum Šutka

zpět na výpis akcí
 

V sobotu 25. 4. 2015 můžete v Aquacentru Šutka zažít zábavné čarodějnické odpoledne plné hudby, tance a především soutěží o hodnotné ceny!

Datum:25. 04. 15
Cena:od 80 Kč
Čas:11:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Přijďte navštívit kouzelné čarodějnice do Aquacentra Šutka! V sobotu 25. 4. 2015 můžete v Aquacentru Šutka zažít zábavné čarodějnické odpoledne plné hudby, tance a především soutěží o hodnotné ceny! V průběhu odpoledne můžete vyhrát volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka či kurzy beachvolejbalu pro děti do 18ti let zdarma. Přijďte si k nám zpříjemnit sobotní den a odneste si domů krásné dárky.

Zábavný program pro rodiny s dětmi odstartuje v 11:00 hodin. Nejstrašidelnější čarodějnice provede všechny návštěvníky bohatým programem, kdy děti budou moci vyzkoušet svou šikovnost v chytání rybiček do čarodějnického lektvaru, v tanci i plavání. Pro všechny dětské návštěvníky budou připraveny krásné dárky, jakými jsou knížky od nakladatelství MLADÁ FRONTA, báječné sladkosti od NIMM 2, zajímavé dárky od kouzelné a vtipné animované komedie KONEČNĚ DOMA. Ti nejšikovnější opět mohou vyhrát i volné jednorázové vstupy do našeho areálu Aquacentra Šutka a nově též kurzy beachvolejbalu pro děti od 3 do 18 let zdarma. Čarodějnický rej v Aquacentru Šutka je zárukou zábavy pro celou Vaši rodinu, která si zde užije vzácné společné chvíle, a to až do 16:00 hodin.

Během odpoledne si děti užijí spoustu pohody v našem aquaparku, kde na ně čeká nejen bohatý program, ale také 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce, zasportovat si v padesátimetrovém bazénu
a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si v sobotu 25. 4. 2015 užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Těšíme se na Vás! Veškerý program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Aquacentrum Šutka
Tel: 266 610 711
Čimická 848/41
Praha 8, 182 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: