Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Designblok MEETINGPOINT - fusion hotel

360° Lounge Bar

zpět na výpis akcí
 

Chystáte se na Designblok, nebo jste ho už navštívili? Podělte se s kamarády o své zážitky v Designblok Meetingpointu.

Začátek:07. 10. 13
Konec:13. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

Cestou ze Superstudia na Žižkově do Openstudia na Praze 1 to máte při cestě -  v Panské ulici č. 9. Vejděte do lobby fusion hotelu, přímo proti Vám uvidíte vstup do  360° Lounge Baru, kde Designblok koutek určitě nepřehlédnete. 

Můžete si zde v klidu vychutnat odpolední kávu s dezertem nebo večerní drink společně s vodní dýmkou. Kromě spousty informací o Designbloku, které jste neměli čas přečíst během procházení našich expozicí, se můžete začíst do zajímavých časopisů od našich partnerů, např. Reflex, H.O.M.I.E, Design&Home a další. 

 

Není tajemsvím, že se ve fusion hotelu pohybují i někteří z designerů, tak třeba budete mít štěstí a s někým se zde setkáte:)

360° Lounge Bar
Tel: 724872316
Panská 1308/9
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: