Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přijďte si hrát a stavět do ZOO Praha.

Začátek:31. 08. 13
Konec:01. 09. 13
Čas:10:30 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Přijďte si s name hrát a stavět do ZOO Praha: Děti, ale i rodiče, si budou moci během dne stavět s kostičkami LEGO® podle své fantazie a své modely umisťovat na velkou LEGO® zeměkouli, kde si společně vytvoříme náš LEGO® svět. Za asistence zkušeného LEGO® personálu si děti postaví i model velkého medvěda nebo velkou žirafu z mozaiky. Na všechny účastníky čeká také velká soutěž!

Specialita připravena pro členy našeho klubu. Zúčastni se akce v ZOO, postav COOL model, nech se s ním na místě vyfotit. Staň se tak jedním z vybraných šťastlivců, kteří budou uveřejněni v úplně prvním čísle našeho časopisu, vycházejícího letos v listopadu!

Akce se bude odehrávat v sobotu a neděli 31.8. a 1.9. 2013 v ZOO Praha. Najdete nás v prostorách u dravců ve spodní části zahrady vždy mezi 10:00 – 18:00 hodinou.

Zoologická zahrada h...
Tel: 296112230
U Trojského zámku 120/3
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: