Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Loop Jazz Club

Praha 1, U Plovárny 8, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
The Loop Jazz Club

Jedno z mála míst, kde nasytíte tělo i duši.

Telefon:+420 777 345 964
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Unikátní areál v historickém centru Prahy, jehož jedinečnost spočívá v okouzlující poloze přímo na břehu řeky Vltavy, ale také v koncepci, uspořádání a využitelnosti. Objekt Občanské Plovárny vystavěný v polovině 19. století sloužil vždy pro odpočinek, relaxaci, povznesení. Na toto poselství navazuje také dnes, kdy zde z iniciativy Českého národního symfonického orchestru otevírá své brány jazzový klub The Loop po úspěšné premiéře na Prague Proms 2013. Reakce návštěvníků jsou velmi kladné, a skutečnost, že se mimo duši může nasytit i tělo v přilehlé Thajské restauraci, činí "Loop" výjimečným. Jako v jiných metropolích světa můžete zajít na skvělou večeři a zůstat na koncert v klubu, nebo si koncert samotný přiostřit thajskou specialitou či jazzovým menu. Otevírací doba klubu se řídí dle aktuálního měsíčního programu a vystoupení začínají ve 21:00 hod. (vstupné je 150Kč/osoba) - pokud není uvedeno jinak.

U Plovárny 8
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: