Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Prague Music Performance

Praha, Bílkova 132/4, 11000

zpět na výpis
 
Prague Music Performance

Projekt PMP vychází z organického spojení vzdělávací instituce a festivalu (koncerty, workshopy, interpretační soutěže)

Telefon:721 437 407
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Prague Music Performance je česká instituce, která se velmi rychle zabydluje na poli špičkové hudební kultury. Jde o projekt zcela výjimečný a ojedinělý nejen šíří záběru, ale především obsahovou náplní: přiváží do České republiky světové hudebníky a soubory také jako výjimečné učitele pro nastupující generaci hudebníků. Projekt PMP vychází z modelu osvědčeného v zahraničí, z organického spojení vzdělávací instituce a festivalu. Zahrnuje koncerty, master classes, workshopy, interpretační soutěže, semináře a filmové projekce. Zaměřuje se na klasickou, jazzovou, alternativní a rockovou hudbu. V prvním čtvrtletí 2014 PMP v Praze přivítá proslulý soubor staré hudby Phantasm – residenční soubor Oxfordské univerzity, v jehož čele stojí Laurence Dreyfus. Další akcí bude koncert tří členů legendární rockové skupiny King Crimson 27.3. 2014 v divadle ARCHA.

Bílkova 132/4
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: