Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divus

Praha 7, Bubenská 1, 170 00

zpět na výpis
 
Divus
Telefon:245 006 420
Kategorie: kultura|ostatnípoznání|knihy, ostatní

Studio Divus nabízí tyto služby: organizace výstav, zajištění kulturních akcí, přípravu a výrobu vizuálních prezentací a publikačních projektů.

Poskytujeme kompletní řešení či jen jednotlivé kroky. Pro práci využíváme spojení nejmodernějších a klasických technologií. Máme více než dvacetiletou zkušenost s velkými kulturními projekty i dílčími realizacemi v oblasti tisku a multimédií. Jsme schopni vám vytvořit cokoli - od propagačního materiálu, plakátu, katalogu, knihy, přes návrhy a realizace, plošné i prostorové prezentace v interiéru nebo exteriéru až po digitální zpracování obrazu nebo publikování na internetu.

Vedle klasické grafické, designové a polygrafické činnosti realizujeme i digitální filmové projekty, včetně střihu, ozvučení a animace.

Projekt Divus dále zahrnuje:

  • Nakladatelství Divus, vydavatele převážně uměleckých publikací, knih, časopisů a multimédií,
  • Divus Pragerkabarett, který se věnuje výstavním, hudebním nebo performačním aktivitám se zahraniční působností.
  • TeleDiVision, filmová produkce, produkce multimédií a interaktivního obsahu
Bubenská 1
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: