Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Creative Gate

Praha 1, Václavské náměstí 837/11, 110 00

zpět na výpis
 
Creative Gate

Kreativní prostředí pro setkávání tvůrčích světů.

Telefon:226 257 251
Kategorie:

Creative Gate je coworkingové centrum, které se věnuje realizaci a startu nových i běžících projektů, akcí, koncertů, přednášek i nápadů. Srdcem je skupina kreativců z oblasti grafiky, produkce, fotografie, videa, webdesignu i programování atd. Umíme PR, textové služby i překlady.

Velkou část našich aktivit tvoří pronájem zasedacích a konferenčních místností přímo v našem prostoru. Jsou vhodné pro firemní porady, meetingy, přednášky, kurzy, pravidelnou výuku a řadu další aktivit. Stačí se zeptat a určitě najdeme řešení i pro Vás. V omezeném rozsahu nabízíme i sdílená pracovní místa v kancelářích. Chcete se dozvědět víc? Přijďte nás navštívit!

Václavské náměstí 837/11
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: