Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Simply 33 Cinema & Karaoke Bar

Praha 2, Římská 1222/33, 12000

zpět na výpis
 
Simply 33 Cinema & Karaoke Bar

Přijďte si vychutnat gastro spojené s kulturou.

Telefon:608 882 663
Kategorie: kultura|kinagastro|

Simply 33 Cinema & Karaoke Bar, který se nachází v srdci Prahy, na Náměstí Míru na Vinohradech, nabízí salónky pro nezapomenutelné soukromé večírky a lounge zónu, kde si můžete odpočinout a relaxovat s chutnými koktejly a zakouřit vodní dýmky.

Ať už se jedná o narozeninovou oslavu, firemní akci, soukromou párty, relaxaci nebo sledování vaší oblíbené akce na Full HD projektoru, Simply 33 Family to zvládne. Jsme vždy připraveni uspořádat pro vás nezapomenutelný den.

KINO A KARAOKE SALÓNKY
Máme 3 soukromé salónky s různou kapacitou, které jsou ideální pro sledování filmů, zpívání milovaných písniček, hraní různých her, oslavy narozenin nebo pořádání soukromých večírků.

BAROVÁ ZÓNA
V naší barové sekci na vás čekají téměř všechny oblíbené alkoholické a nealkoholické koktejly, stejně jako některé speciální, připravené našimi profesionálními barmany.

LOUNGE BAR
Ať už si chcete jen odpočinout nebo si užít dobrý večer, náš lounge bar vás přivítá chutnými koktejly a vodními dýmkami, u kterých si můžete vychutnat nejrůznější chuti.

Římská 1222/33
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: