Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Velvyslanectví Thajského království v Praze

Praha 6, Pod Hradbami 663/7, 16000

zpět na výpis
Tip
   
Velvyslanectví Thajského království v Praze

Vítejte na stránkách Velvyslanectví Thajského království v Praze!

Telefon:721776717
Kategorie: kultura|poznání|

Thajsko, které bývá nazýváno jako  „země úsměvů”, udržuje přátelské styky s Českou republikou a je zde známo pro svůj exotický šarm, krásnou krajinu a ekonomický potenciál.

Vztahy mezi Thajskem a Českou republikou mají dlouhou historii. V letech 2013-2014 jsme oslavili 40.leté výročí navázaní diplomatických vztahů.

Jsme odhodláni pracovat na prohloubení vzájemné thajsko-české spolupráce.  Věřím, že budeme schopni specifikovat možnosti a příležitosti, které nám dopomohou společně dosáhnout skvělých výsledků. Aby se tak stalo, Velvyslanectví Thajského království v Praze se zavazuje úzce spolupracovat s přáteli a partnery v České republice.

Doufám, že na našich stránkach najdete dostatek informací a budou pro Vás užitečné. Budeme se co nejvíce snažit poskytovat Vám informace nejen o Thajsku, ale také o aktivitách a službách velvyslanectví.

Pod Hradbami 663/7
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: