Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

New Misch Masch - Music Club Prague

Praha 7, Veletržní 61, 170 00

zpět na výpis
no-image

Všechny hudební styly pod jednou střechou

Telefon:778 410 254
Kategorie: kultura|zábava|

V klubu Vás čekají dvě hudební stage. Hlavní stage je ve velkém sále a hraje současný hudební směr. Tento prostor je vybaven perfektním zvukem. Největším lákadlem však určitě budou světelné efekty a velké LED obrazovky, které mohou směle soupeřit s úrovní zahraničních klubů. V tomto sále naleznete dva hlavní bary, k dispozici jsou nejen oddělené boxy, ale i barové židle se stoly pro menší skupiny či páry. Music klub je také vhodný k pořádání firemních večírků včetně cateringu, oslav narozenin nebo rozlučky se svobodou.
Pivní bar
Druhá stage se nachází ve vedlejším sále, který je od hlavního rozdělen unikátním pivním barem. Zde si přijdou na své milovníci tohoto tekutého zlata. Na druhé stage je připraven hudební styl Oldies  pro fanoušky 80. a 90. let. Najdete zde také dva ostrovní bary. Na ochozu, který je umístěn nad sálem, budete mít k dispozici jídelní zónu pro zajištění občerstvení po celou noc. V nabídce je domácí pizza a gyros.
Samozřejmě nechybí ani VIP salónek, který je zčásti umístěn nad hlavní chodbou při vstupu do podniku a zčásti ve formě „sky boxu“ nad hlavním sálem. I tento prostor disponuje svým vlastním barem a navíc širším výběrem prémiového sortimentu. Klub je otevřen Čt, Pá, So od 21 – 05 hod na adrese Veletržní 61, Praha 7

 

Veletržní 61
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: