Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cluster gallery

Praha 7, Přívozní 1,

zpět na výpis
 
Cluster gallery

Cluster Gallery je otevřený ateliér a galerie založena skupinou umělců a podporovaná neziskovým sdružením.

Kategorie: kultura|galerie

Galerie je provozována umělci pro umělce s cílem nabídnout volný prostor pro tvorbu a její šířeni a zároveň zve návštěvníky zažít umění jako celek a získat větší porozumění prostřednictvím seznámení nejen s konečnými díly, ale i procesem tvorby.

Na základě dohody s Plus Prague velkoryse nabízejícím prostor pro umění a umělce, máme k dispozici ubytování zdarma, ateliér a galerii.

Nabízením alternativy oficiálním institucím, jako jsou muzea a ziskové galerie, cílíme vytvořit síť promyšlenou přímo umělci pro umělce a poskytnout maximální svobodu a kroky, které umožní umělcům navrhovat své vlastní způsoby propagovaní.

Cluster Gallery slouží jako platforma pro výměnu znalostí a návrhu, pro učení a studium od sebe navzájem a je otevřena setkáním umělců a zájemců o umění.
V duchu zaměnitelnosti v galerii a studiu je umožněné pořádaní seminářů, malých koncertů, filmových projekci a celé řady dalších projektů vytvořených účastníky.

Jakýkoliv umělec je vítán zůstat na rezidenci nebo připojit se k projektu, bez žádného výběrového řízeni a žádná forma není třeba pro účast. Jediné věci žádané od účastníků jsou pochopení našich principů a jejích implikace do života místa.

Vytvořením partnerství s místy, jako je Plus Prague naše sdružení si klade za cíl otevření mezinárodní síti ateliérů, galerií a míst pro akce. 
Hapto Art podporujicí galerii je neziskové sdružení založené v roce 2016.

Přívozní 1
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: