Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadelní společnost Masopust

Praha 7, Milady Horákové 88, 170 00

zpět na výpis
 
Divadelní společnost Masopust

Obecně prospěšná společnost Masopust je nezávislým divadlem, působícím v oblasti dramaturgické archeologie a obrazové režie.

Telefon:+420 774 540 088
Kategorie: kultura|divadla

Milí diváci, 

po důkladném zvažování jsme se rozhodli, že rok 2024 bude náš poslední, završující. Masopust nám po mnoho let dával prostor pro jedinečné hledání podob divadla, které nám dává smysl, nezůstává u zavedených jistot, přináší dramaturgické, inscenační i herecké objevy, naplňuje nás a snad i diváky. Vážíme si té možnosti natolik, že ji nechceme dělat “napůl”, v omezených podmínkách, jako “vedlejšák”. Současně k ukončení přistupujeme s vědomím toho, že se některé věci jednoduše časem završí…

S vřelými díky, že jste v tom byli s námi, vás chceme k tomuto poslednímu roku pozvat jako ke společné oslavě 16 let naší existence. Chystáme debaty a další doprovodné programy k reprízám a derniérám našich stávajících inscenací. Připravujeme také několik nových projektů, se kterými se s vámi budeme loučit. Plány budeme postupně odhalovat. Pokud byste měli k našemu poslednímu roku návrhy a přání, pište nám!

Ještě jednou děkujeme za dlouholetou podporu, která byla v některých momentech opravdu zásadní. Byla radost se s vámi setkávat. A ještě bude. Těšíme se na poslední leč!

Masopust

*****

Masopust | O nás

Obecně prospěšná společnost Masopust je nezávislým divadlem, působícím od roku 2008 v oblasti dramaturgické archeologie propojené se současnými tématy a obrazivou režií.

Od září 2016 hostuje ve Studiu hrdinů ve Veletržním paláci Národní galerie v Praze.


Činnost divadelní společnost Masopust probíhá za podpory Hlavního města Praha, Městské části Praha 5, Ministerstva kultury ČR, Statního fondu kultury ČR, Nadace Život umělce, Nadání Josefa, Marie Zdenky Hlávkových a Mezinárodního centra současného umění MeetFactory.

Poděkování:
Soně Červené, Adě Fryntové, Pavle Fendrichové, Vladimíru Mikešovi, Jaroslavu Vostrému, Martinu Marečkovi, Davidu Radokovi, Petře Láskové, Kláře Novotné, Janu Tošovskému, Petru Krušelnickému, Liboru Grossovi, Milanu Ježkovi, Audiolight service, Divadlu na Vinohradech a Vendulce Slaninové

Milady Horákové 88
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: