Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Aurosa Czech Design Shop

Praha 1, Pohořelec 141/14, 11800

zpět na výpis
   
Aurosa Czech Design Shop

AUROSA CZECH DESIGN SHOP JEDINEČNÉ PIVO PRO ŽENY VÝJMEČNÉ CHUTI – TO JE AUROSA!

Kategorie: kultura|design, vizuální umění

Představujeme Vám unikátní koncept obchodu s českými designovými produkty v samém v srdci Prahy!

Vítejte v prvním obchodě Aurosa. Nejen ženy touží po krásných a kvalitních produktech. V Aurosa Czech Design Shop věříme, že se zamilujete na první pohled, proto přinášíme krásné věci pro život. Nezáleží, jestli sledujete nejnovější trendy, protože náš obchod je nadčasový a originální, stejně jako pivo Aurosa. Aurosa Shop funguje na principu výběru, prezentace a prodeje produktů společně s pivem tak, aby vytvářely jedinečný celek pro Váš interiér. Náš výběr sahá od oblečení, šperků a bytových doplňků, přes tiskoviny až po malé upomínkové předměty z Prahy. Nabízíme kolekci známých, ale i méně známých českých umělců a designérů, všechny tvůrce známe osobně, proto se neváhejte zeptat a my Vám rádi poradíme. Klademe důraz naprosto na vše.

Jaké české designéry a produkty můžete u nás kromě piva AUROSA koupit? Dox by Qoubus (Velčovský a Berdych), Lucie Ostráková, Roman Šedina, Ondřej Strnadel, SugarLab, Gravelli, Soffa magazine, Buchy design, Geometrica, Animateny a další.

Pivo Aurosa se zrodila v samém srdci Evropy, na východě České republiky, v malebném zámku Rychvald. Vytvořila ji ta nejpovolanější – žena, pro kterou se Aurosa stala srdcovou záležitostí a zároveň produktem, který uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Nefiltrovaný 11° polotmavý ležák vyniká lahodnou, avšak zároveň silnou chutí, do které se prolíná okouzlující příroda a láska rodinného pivovaru, který za vznikem Aurosy stojí. Hlavní přísadou je Vídeňský slad, který dává pivu méně hořkou a lehce karamelovou chuť.

Pohořelec 141/14
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: