Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Diamond Prague Museum

Praha 1, Široká 4,

zpět na výpis
 
Diamond Prague Museum

Nabízíme Vám výjimečnou expozici, kde se dozvíte o diamantech opravdu mnohé!

Telefon:222 313 754
Kategorie: kultura|ostatní


Praha patří mezi největší světové klenoty stejně tak, jako dokonale broušený diamant – nyní můžete tyto dva klenoty vidět dohromady. Diamantové muzeum v Praze je jistě jedním z těch, které byste si neměli nechat ujít! Naše znalosti jsou profesionální a především opravdové díky rodině Katz z Izraele.

RODINA KATZ
RODINA KATZ se tradičnímu zpracování diamantů věnuje již desítky let, nesoustředí se pouze na broušení diamantů, ale i na výrobu šperků. Dlouholeté zkušenosti s diamanty rodina Katz získala nejen úzkou spoluprací s De Beers ale především také lety praxe v nejvyhlášenějších brusičských dílnách v Izraeli (Haifa, Tel Aviv).

SPOLUPRACUJEME TAKÉ S….
… předním českým gemologem a geologem v jedné osobě dr. Radkem Hanusem, který se podílel na tvoření expozice a z jeho odborných zkušeností budeme čerpat i v budoucnu formou přednášek chystaných třeba právě pro vás!

Široká 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: